Motocross Nyheder

Rygterne holdte stik, der er lige nu 14 sidevognshold tilmeldt DM

Uhrebanen, Herning Motocross, Quad DM 2023, Sidevogn Open DM 2023, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: DM Sidevogn 2023, Uhre

Søndag 14. april 2024, skal første afdeling af DM i Sidevogn køres i Haderslev, og der er lige nu 14 hold tilmeldt.

Vi oplevede et DM tilbage i Juni måned 2023, hvor der dengang også var både Sidevogn og Quad, og dagen mindes vi at var fyldt med action. Vi kan du ikke huske hvor mange der var med til bommen dengang, men der er jo kommet et par nye hold siden da, så mon ikke der er flere nu.

14 hold tilmeldt

For nogle dage siden skrev vi at der gik rygter om 14 sidevognshold til DM i Haderslev, og det holdte stik, for der er i skrivende stund tilmeldt netop 14 hold. Det glæder vi os til at se, når de slippes løs udover bommen i Haderslev, for der kommer pres på, i det første sving, der er altafgørende. Vi har ærligt talt ikke den fjerneste ide om hvem der er favoritter her, men i og med at vi har to afdelinger af sidevogns DM, der skal køres samtidigt med Quad DM, så har vi måske en chance for at samle op på det, og snakke lidt med dem også.

Blød bane

Vi har hørt fra et par kørere, der skulle have været ned og træne i Haderslev tirsdag, lige for at få kørt banen ind, inden DM, men de kom slet ikke i gang. Banen var meget blød dernede, med lidt sjap på toppen, så de håber at weekendens DMU ATK træning om lørdagen, og efterfølgende afretning gør, at banen kommer i topform til selve løbet, der køres om søndagen.

Vi ankommer derned lørdag, og kigger naturligvis på baneforholdene der.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk