Motocross Nyheder

Rygterne siger at der vil være hele 14 sidevognshold i Haderslev

Mathias Hussmann og Karsten Mols, Sidevognscross, Sidevogn, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Mathias Hussmann og Karsten Mols

Efter lidt hiv og sving med noget licens, så er Team KHI også blevet tilmeldt første afdeling af DM Sidevogn 2024.

Tilbage i Juni 2023 skrev vi at Mathias og Karsten havde Jyllands eneste aktive sidevognshold, men der er sket lidt siden, hvor Team Horkenborg med Melanie og John også er kommet på banen, så der lige nu er to af slagsen, men der kan være flere på vej, ifølge vores kilder. Det er jo kun glædeligt at der er fremgang i denne udgave at motocross, der faktisk var ret stor, som vi husker det, i vores tid med sporten. Søndag 14. april 2024, skal den første afdeling køres af DM i Sidevogn, og her er der i skrivende stund blevet tilmeldt 11 hold, men rygterne siger, at der kommer flere til.

Måske 14 hold i Haderslev

Lige nu og her, er der tilmeldt 11 hold, hvor de syv af dem er fra Sjælland, og to af dem fra udlandet, og de to sidste er de Jyske deltagere fra Herning og Korskro. Karsten Mols (artikel foto) skrev til crossbladet, at der er en god mulighed for at der kan komme hele 14 hold, når der skal køres den første afdeling af DM Sidevogn 2024 i Haderslev, den kommende weekend.

Det kunne være fedt med en ordentlig stak sidevogne, så der kan komme noget fedt ræs.

Melanie og John Horkenborg, Sidevogn, Crossbladet.dk, Motocross Nyheder, MX Portræt, MX Interview, MX, Motocrosss, sidevognscross
Artikel foto: Melanie og John Horkenborg

Se de tilmeldte

På siden her (klik på link) der kan man se hvem der der tilmeldt i skrivende stund, og holde øje med, hvem de andre sidevognshold, der endnu ikke er tilmeldt er.

Crossbladet i Hadserslev

Vi er naturligvis også til stede i Haderslev, for det er jo også første afdeling af Quad DM 2024.

Vi ses..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk