Motocross Nyheder

Det var på mange måder en crazy lørdag hos Thy Motocross Klub

Artikel foto: Mathiaz Madsen

Der skete vildt mange ting lørdag hos Thy Motocross Klub, og det har været lidt svært at rumme det hele, men er da langt federe end en helt almindelig dag, med interval træning.

Lørdag hos Thy Motocross Klub, var en dag, med en hulens masse oplevelser på en gang, og det har faktisk været en smule svært at rumme det hele. Nogle ting vidste vi på forhånd ville ske, og så kom der en masse overraskelser ved siden af, både gode og dårlige (ulykken), men vi prøver lige at komme omkring det meste af det i denne lille opdaterings artikel, hvor du også kan finde vej til vores materiale på både Facebook og Instagram, hvor der kom lidt ud.

Thy kittet blev testet

Vi havde jo sammensat vores lille Thy Kit og fik det testet af i “Gummi Ole” lejren, og det spillede bare, for her var der løbende frisk kaffe på kanden, og det er vi jo glade for. Det er altid sjovt lige at få testet nogle af sine gadgets, for man må jo aldrig gå ned på udstyr.

Honda 500 fra 2001

Skråt overfor vores lille kaffelejr, der stod en ung gut og knævrede i mobil, og der var et eller andet bekendt ved ham, selvom det var en gammel kværn, som stod ved bilen. Nysgerrigheden tog over (ligner jo ikke os) så vi gik hen og kiggede, og sørme om det ikke var Mathiaz Madsen der (også) havde forvildet sig til Thy. Nu er hans egen maskine sat til salg, og han kunne ikke få sig selv til at smadre den ind igen, så han måtte låne farmand´s (Morten) gamle Honda 500, fra 2001, og er sjovt nok samme årgang som Mathiaz >> Hør den blive startet op her << !

Det blev nu ikke til meget træning, for den tabte et par bolte ved motoren, men sådan kan det jo gå. Mathiaz skulle dog også lige have lidt starthjælp inden han kunne slippe væk fra Thy igen, men det klarede vi efter lidt bøvl, med lillebil.

Fast Freddy

Det var lidt som om at der var bestilt ekstra underholdning, nu der var demo dag fra MX Nord, da Fast Freddy også var på besøg i Thy Motocross Klub. Det var nok det sidste sted, vi lige have forventet at se de unge gutter, men de kommer også gerne lidt omkring i landet.

Frederik "Fast Freddy" Sander, Emil, Simon, MX, Motocross, Thy Motocross Klub, Motocross Nyheder, MX Artikler, MX Billeder, Crossbladet
Artikel foto: Frederik, Emil og Simon

MX Nord Yamaha Demo

Bo fra MX Nord, var på pladsen med en håndfuld nye Yamaha, og dem kunne man komme ud at prøve, og vi fik endda også tilbuddet, op til flere gange, men det blev et pænt nej tak (sikkert god underholdning). Der var rift om, at komme ud at prøve de nye maskiner, og de kørte stort set hele dagen, og som vi lige kunne høre på de fleste, så var det faktisk en ret fed maskine.

Artikel foto: Bo, MX Nord

Vejret stak helt af i Thy

Altså vi kan simpelthen ikke blive kloge på det vejr, på de kanter der, og er sgu en smule dragende, for der skulle have været flot vejr med sol, altså det var der også i Hanstholm, og i Thisted, men bare ikke ved Thy banen. Her kom en linje af hagl, og regnbyger, og god blæst, hvilket er helt normalt, men ud af det blå, så var der gudhjælpemig helt vindstille, ja nærmest varmt. Det svingende vejr var en af grundende til at vi ikke fik “så mange” billeder med derfra. Du kan se albummet her

Artikel foto: Ingen vind i Thy Motocross Klub!!!

Opdatering fra ulykken

Crossbladet har været i kontakt med køreren fra ulykken i Thy Motocross Klub, der blev hentet af akutlægen i helikopter. Vi afventer lige en endelig bekræftelse på, en opdatering af forløbet, da køreren gerne lige vil låne vores nyhedsmedie til en opdatering. Denne forventer vi at kan bringe søndag eftermiddag, da vi lige skal klemme lidt søndagsræs ind, nu det er muligt.

Akutlæge, Helikopter, Ambulance, Lægebil, Thy Motocross Klub, Motocross, MX, Uheld, MX Uheld, Motocross Uheld, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Akutlæge, Helikopter

Facebook & Instagram

Vi postede lidt billeder, samt video, på de sociale medier, og det ser du på Instagram og det finder du på @crossbladet.dk og på Facebook.com/crossbladet.dk

Tak for en vild dag i Thy, vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk