Begivenheder

Din forening kan få sin begivenhed på hos os (opdateret)

Det sker, Begivenhed, Her og nu, Forening, MX, Motocross, Quad, Enduro, Trial, Pitbike, Crossbladet
Artikel foto: Det sker..

Crossbladet vil gerne give lidt tilbage til foreningslivet i branchen, og sammen står vi stærkere, med budskabet.

Artiklen er opdateret 1-9-2023 klokken 04:30 (længere nede i artiklen)

Vi bliver altid taget imod, med åbne arme, når vi besøger de mange Danske foreninger rundt omkring i landet, og derfor, vil vi gerne give lidt tilbage, på vores måde. Derfor er der oprettet en kategori, her hos crossbladet, der hedder begivenheder, og her kan vi poste jeres events, og kommende arrangementer, hvis det her jeres interesse i at nå lidt bredere ud, end hos de lokale.

Sammen er vi stærkere

Når vi på denne måde spreder jeres budskab, så er der en chance for at vi kan nå bredere ud, og sammen er man altid stærkest. Vi har en og samme interesse, nemlig at få spredt så meget viden om denne herlige verden, så bredt ud som muligt, og omtale, giver omtale.

Sådan bruges denne gratis service

Vi har lavet en side der hedder Det sker og på denne side, der har vi beskrevet, hvem der kan benytte sig af dette, og hvordan det bruges. Vi har lavet en lille “opskrift” på, hvad vi gerne vil have, når budskabet skal ud, og jo mere information vi kan viderebringe, jo bedre.

Artiklen er opdateret

Crossbladet blev gjort opmærksom på, at dette var en dårlig ide, og at vi ikke måtte gøre dette, for det var ulovligt. Dette undrede os ret meget, og herefter fik vi flere bud på hvorfor, hvad vi måtte og ikke måtte. Ingen af de henvendelser var korrekte, hvilket betyder det ikke kun er os, da kan blive forvirret over de her regler. Vi har snakket med en person fra DMU, som virkelig havde styr på det, men som også arbejder meget med det, og vi må bare sige, at det er helt sort. Vi har ikke en chance for at gengive dette, for vi må gerne, men må ikke alligevel og her bliver det ret kryptisk. Linette fra Holstebro Moto Cross Club satte gjorde os opmærksomme på det, og hun har tildels ret, og ikke helt alligevel, for noget må vi, og andet ikke. Der er faktisk noget vi har gjort, vi ikke må, men gerne må, i og med vi selv kommer. (igen, det er helt sort).

Vi ændrer konceptet, for ikke at andre skal blive fanget i dette net af paragraffer og lange tørre tekster. Det er virkelig svært at skal fremme en sportsgren, med nyere kørere, og publikum, og meget andet, når man ikke må, og så alligevel gerne må (kan i se den røde tråd).

Det er noget vi lige skal rode lidt med, og når det nye koncept er klar, så vender det tilbage.

Fremhæves

Når vi har fået lidt online i kategorien, så vil det også bliver fremhævet, flere steder, her hos crossbladet.dk og på den måde, så håber vi, at flere kommer til at se jeres begivenheder.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk